Ballonvaren Achterhoek

Ballonvaart vanuit de Achterhoek? Reserveer direct!

Meer weten over ballonvaren of direct een ballonvaart vanuit de Achterhoek reserveren? In een handomdraai heb je ons contactformulier ingevuld. Wij nemen dan snel contact op met jou. Voor snelle reserveringen mag je natuurlijk ook bellen met 026-3120777. Tickets reserveren kan ook online:

Het prachtige van een ballonvaart bovende Achterhoek

Niets is zo heerlijk en onvergetelijk als het weidse uitzicht dat een ballonvaart biedt. Montferlandbeschikt over prachtige steden en landschappen. Een ballonvaart vanuit de Achterhoek houdt in dat je  onder andere Doetinchem, Varsseveld, Zelhem, Winterswijk, Hengelo, Ulft, Terborg, Gendringen, Aalten, Lichtenvoorde vanuit uniek perspectief kunt bekijken.

De praktische zaken van een ballonvaart

  • De ballon. Wij bij Ron Ballon beschikken over verscheidene ballonnen. Onze grootste ballon biedt ruimte aan 9 passagiers, maar grotere gezelschappen kunnen wij ook accommoderen.
  • Het weer. Een ballonvaart kan plaatsvinden bij de juiste weersomstandigheden. Daarom kan pas op de dag zelf uitsluitsel worden gegeven over het doorgaan van de vaart.
  • Locatie. Wij maken vooral ballonvaarten boven Gelderland. Maar opstijgen doen we overal in Nederland. Ballonvaarten vanuit de Achterhoek behoren tot de mogelijkheden.

Online boeken

Eenvoudig online boeken of informatie aanvragen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Leave a Reply