Luchtballonvaart

Een onvergetelijke ervaring; een luchtballonvaart met Ron Ballon!

Ik weet het bijna zeker; je hebt het je weleens afgevraagd hoe het zou zijn. Op talloze heerlijke zomeravonden zijn ze soms niet meer op de vingers van een hand te tellen: Luchtballonnen! De lucht zit er vol mee en met reden! Niets is zo heerlijk en onvergetelijk als het weidse uitzicht dat een luchtballonvaart biedt. Menigmaal vroeg je jezelf af of je ook eens jouw woonplaats en prachtige landschappen van grote hoogte zou bekijken. Ron Ballon biedt je nu die mogelijkheid! Reserveer direct een luchtballonvaart via onderstaand formulier!

Reserveren

Uw naam* :

Uw e-mailadres:

Uw telefoonnummer:

Voorkeursdatum voor uw ballonvaart:

De praktische kanten van luchtballonvaart

  • Het weer. Een luchtballonvaart kan plaatsvinden bij de juiste weersomstandigheden. Daarom kan pas op de dag zelf uitsluitsel worden gegeven over het doorgaan van de vaart.
  • De ballon. Wij bij beschikken over meerdere ballonnen. Onze grootste ballon biedt ruimte aan 9 passagiers. Maar ook grotere gezelschappen zijn welkom bij ons.
  • Locatie. Wij varen vooral in Gelderland. Maar in principe stijgen we overal in Nederland op. De enige voorwaarde is dat er een grasveld van 60x60m beschikbaar is zonder obstakels.

Direct een luchtballonvaart vastleggen? Doe het nu!

Meer weten over ballonvaren of direct een luchtballonvaart reserveren? Denk aan luchtballonvaart Gelderland of luchtballonvaart Nijmegen. In een handomdraai heb je ons contactformulier ingevuld. Wij nemen dan snel contact op met je. Voor snelle reserveringen mag je natuurlijk ook bellen met 026-3120777. Voor onze prijzen kijkt je op onze prijslijst.