Ballonvaart Barneveld

Ballonvaart Barneveld of Veluwe? Reserveer direct!

Meer weten over ballonvaren of direct een ballonvaart Barneveld reserveren? In een handomdraai heb je ons contactformulier ingevuld. Wij nemen dan snel contact op met jou. Voor snelle reserveringen mag je natuurlijk ook bellen met 026-3120777. Tickets reserveren kan ook online:

Het prachtige van een ballonvaart boven Veluwe en Barneveld


Ik weet het zeker; je hebt het je weleens afgevraagd hoe het zou zijn. Op talloze heerlijke zomeravonden zijn ze soms niet meer op de vingers van een hand te tellen: Luchtballonnen! De lucht zit er vol mee en met reden! Niets is zo heerlijk en onvergetelijk als het weidse uitzicht dat een ballonvaart biedt. Gelderland beschikt over prachtige steden en landschappen. Een ballonvaart Barneveld of Gelderland houdt in dat je prachtige steden, je woonplaats, maar bijvoorbeeld ook de Veluwe, de Betuwe en de Achterhoek vanuit uniek perspectief kunt bekijken.

De praktische zaken van een ballonvaart

  • De ballon. Wij bij Ron Ballon beschikken over verscheidene ballonnen. Onze grootste ballon biedt ruimte aan 9 passagiers, maar grotere gezelschappen kunnen wij ook accommoderen.
  • Het weer. Een ballonvaart kan plaatsvinden bij de juiste weersomstandigheden. Daarom kan pas op de dag zelf uitsluitsel worden gegeven over het doorgaan van de vaart.
  • Locatie. Wij maken vooral ballonvaarten boven Gelderland. Maar opstijgen doen we overal in Nederland. Ballonvaarten in Barneveld behoren tot de mogelijkheden.