Bedrijfsballon

Luchtballonvaarten

Veel ondernemers zijn benieuwd naar de mogelijkheden van een ballon met hun bedrijfsnaam erop. Dit is uiteraard mogelijk! Als ondernemer kunt u zelf geen luchtballon beheren, dus dit doet Ron Ballon voor u.
We helpen u met de aanschaf van de juiste materialen en beheren vervolgens uw kostbaar goed als een goede huisvader. Als bedrijf schaft u de luchtballon aan en we sluiten samen daarbij een zogenaamd ”vaar contract” af. Dat wil zeggen, we spreken af hoe vaak per jaar u gebruik maakt van uw eigen ballon. Daarnaast kan Ron Ballon desgewenst gebruik maken van uw Ballon met particuliere passagiers, zodat uw reclame nog vaker in de lucht te zien is. U heeft dus ook inspraak in wanneer en waar de ballon gezien wordt! Op evenementen, boven festivals, of bij uw eigen klant in de buurt. Deze vaarten neemt u tegen vooraf afgesproken en gereduceerd tarief af.
De kosten variëren uiteraard naarmate u meer of minder wensen heeft.

Alle pakketten zijn uiteindelijk geheel compleet. Alles wat nodig is voor een veilige ballonvaart en het vervoer ervan is inbegrepen. Dus de ballon, mand, trailer, boordapparatuur etc. De verschillen zitten hem in het nieuw aanschaffen van deze zaken of gebruik te maken van materialen van Ron Ballon.

Wij kunnen u het volgende aanbieden:

Reclame Pakket 1

Nieuwe 6 persoons luchtballon (5 passagiers) helemaal compleet met twee of drie keer uw logo en een contract voor minimaal drie jaar:
Aanschaf: € 80.000 excl. BTW.
Vaarcontract: minimaal 20 x per jaar a € 800 excl. BTW per VIP-vaart op locatie naar wens in Nederland.
(Levertijd 5 maanden)

Reclame Pakket 2

Nieuwe 6 persoons luchtballon (5 passagiers + piloot) envelop met twee of drie keer uw logo en met een contract voor minimaal 3 jaar.
Ron Ballon verzorgt dan de rest van de benodigde zaken,  zoals de mand, gasflessen en apparatuur om veilig te kunnen varen, alsmede ook de aanhanger.
Aanschaf: € 40.000 excl. BTW.
Vaarcontract: minimaal 20 x per jaar a € 1.250 excl. BTW per VIP-vaart op.
Locatie naar wens in Nederland.
(Levertijd 3 maanden)

Reclame Pakket 3

Nieuwe 9 persoons luchtballon (8 passagiers + piloot) compleet met twee of drie keer uw logo en met contract voor minimaal drie jaar.
Aanschaf: € 95.000 excl. BTW.
Vaarcontract: minimaal 20 x per jaar a € 1.280 excl. BTW per VIP-vaart op locatie naar wens in Nederland.
(Levertijd 5 maanden)

Reclame Pakket 4

Nieuwe 9 persoons luchtballon (8 passagiers + piloot) envelop met twee of drie keer uw logo en met contract voor minimaal drie jaar.
Ron Ballon verzorgt dan de rest van de benodigde zaken, zoals de mand, gasflessen en apparatuur om veilig te kunnen varen, alsmede ook de aanhanger.
Aanschaf: € 50.000 excl. BTW.
Vaarcontract: minimaal 20 x per jaar a € 1.700 excl. BTW per VIP-vaart op locatie naar wens in Nederland.
(Levertijd 3 maanden)

Privé reclame actiepakket

Wél een eigen reclame ballon, maar geen jarenlange verplichting!
Nieuwe 6 persoons (5 passagiers + piloot) luchtballon envelop met twee of drie keer uw logo en met contract voor minimaal één jaar!
Aanschaf: € 40.000 excl. BTW.
Vaarcontract: minimaal 40 x per jaar a € 1.250 excl. BTW per VIP-vaart op locatie naar wens in Nederland.
(Levertijd 3 maanden)

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op met Ron van Kesteren (06-50292095) om de mogelijkheden en kosten voor uw unieke situatie te bespreken. Of vul onderstaand formulier in.

Reclameballon Ron Ballon
Interesse in de pakketten
Tevens interesse in de pakketten