Ballonvaart Achterhoek

Luchtballonvaarten

Ballonvaart vanuit de Achterhoek? Reserveer direct!

Meer weten over ballonvaren of direct een ballonvaart vanuit de Achterhoek reserveren? In een handomdraai heb je ons contactformulier ingevuld. Wij nemen dan snel contact op met jou. Voor snelle reserveringen mag je natuurlijk ook bellen met 026-3120777. Tickets reserveren kan ook online.

Het prachtige van een ballonvaart boven de Achterhoek

Niets is zo heerlijk en onvergetelijk als het weidse uitzicht dat een ballonvaart biedt. De Achterhoek beschikt over prachtige steden en landschappen. Vaar bijvoorbeeld over groene weilanden, boerderijen, veengebieden, kleine beken, grote rivieren als de Berkel, de oude IJssel, de Slinge, heidevelden of het grootste doolhof van Europa in Ruurlo. Bewonder de vele kastelen, kasteeltuinen en de grootste wijnstreek van Nederland als je hoog in de lucht zweeft. Een ballonvaart vanuit de Achterhoek houdt in dat je onder andere Doetinchem, Varsseveld, Zelhem, Winterswijk, Hengelo, Ulft, Terborg, Gendringen, Aalten en Lichtenvoorde vanuit een uniek perspectief kunt bekijken. Denk aan middeleeuwse gebouwen, bijzondere winkelstraatjes of de vele monumenten die het Achterhoek-gebied rijk is. Zwaai naar de vele toeristen en trek veel bekijks!

 

De praktische zaken van een ballonvaart

  • De ballon. Wij bij Ron Ballon beschikken over meerdere ballonnen. Onze grootste ballon biedt ruimte aan 9 passagiers. Grotere groepen nemen wij met meerdere ballonnen mee.
  • Het weer. Een ballonvaart kan plaatsvinden bij de juiste weersomstandigheden. Daarom kan pas op de dag zelf uitsluitsel worden gegeven over het doorgaan van de vaart.
  • Locatie. Wij maken vooral ballonvaarten boven Gelderland. Maar opstijgen doen we overal in Nederland. Ballonvaarten in de Achterhoek¬†behoren tot de mogelijkheden.

Geplande vaarten
Boeken / Bestellen

Wil je meer informatie? Of wil je misschien direct een ballonvaart in de Achterhoek reserveren? In no-time heb je ons contactformulier ingevuld. Wij zullen dan z.s.m. contact opnemen met je. Voor directe reserveringen mag je natuurlijk ook bellen. Voor onze prijzen kijkt je op onze prijslijst.