Ballonvaart Arnhem

Luchtballonvaarten

Ballonvaart Arnhem

Een heerlijk en ongeëvenaard uitje. Dat is wat al vele jaren geldt voor ballonvaren. Je zweeft letterlijk boven je woonplaats en prachtige landschappen. Ballontochten zijn het hele jaar door mogelijk. Wel zijn o.a. daglicht en goed weer een vereiste.

Ik weet het zeker; je hebt het je weleens afgevraagd hoe het zou zijn om het zelf te ervaren. Op talloze heerlijke zomeravonden zijn ze soms niet meer op de vingers van een hand te tellen: Luchtballonnen!

Bewonder Arnhem vanuit een luchtballon, vaar over de historische gebouwen van de stad. Huis Zypendaal, Villa Sanoer, de Belvédère, Castra Herculis, het Elisabeth Gasthuis, stadsboerderij Presikhaaf, Sint jansbeek, het Kröller-Müller Museum, Jachthuis St. Hubertus, de Stadsblokken, de koepelgevangenis en de Sabelpoort. Of wat te denken van de prachtige kastelen als Kasteel Rosendael en Kasteel Doorwerth? De mooiste kerken de Sint-Walburgiskerk en de  Sint-Eusebiusker.

Naast de rijke historie is Arnhem ook voorzien van een prachtige, groene natuur. Denk aan bosgebied Schaarsbergen, Oerbos De Waterberg, de Koningsheide, Rijkswoerdse Plassen, Rijnkade en de heidestruiken. Het bekende park de Hoge Veluwe of het met, 400 hectare bos, heidevelden, grasvlakten en zand verstuivende nationaal park Veluwezoom. Dieren als edelherten, reeën, moeflons en wilde zwijnen leven in dit prachtige gebied.

Wij stijgen in Arnhem op in o.a. Schuytgraaf, Rijkerswoerd, Elderveld, Meinerswijk, Geitenkamp, Malburgen en Hoogkamp.

Ballonvaren Arnhem bij Ron Ballon


Wij bieden je de keuze uit diverse locaties om te vertrekken. Maar wij kunnen vanaf iedere locatie in Nederland opstijgen. De enige voorwaarde is de aanwezigheid van een grasveld van ongeveer 60×60 meter zonder obstakels als bomen en hoogspanningsmasten. Voor de hele vaart moet je, inclusief voorbereidingen e.d. ongeveer vier uur uittrekken.

Geplande vaarten
Boeken / Bestellen

Meer weten over ballonvaren Arnhem of direct reserveren? In een handomdraai heb je ons contactformulier ingevuld. Wij nemen dan snel contact op met jou. Voor snelle reserveringen mag je natuurlijk ook bellen. Voor onze prijzen kijkt je op onze prijslijst.