Ballonvaart Barneveld

Luchtballonvaarten

Ballonvaart Barneveld of de Veluwe? Reserveer direct!

Meer weten over ballonvaren of direct een ballonvaart Barneveld reserveren? In een handomdraai heb je ons contactformulier ingevuld. Wij nemen dan snel contact op met jou. Voor snelle reserveringen mag je natuurlijk ook bellen met 026-3120777.

Het prachtige van een ballonvaart boven Veluwe en Barneveld


Ik weet het zeker; je hebt het je weleens afgevraagd hoe het zou zijn. Op talloze heerlijke zomeravonden zijn ze soms niet meer op de vingers van een hand te tellen: Luchtballonnen! De lucht zit er vol mee en met reden! Niets is zo heerlijk en onvergetelijk als het weidse uitzicht dat een ballonvaart biedt. Gelderland beschikt over prachtige steden en landschappen. Een ballonvaart Barneveld of Gelderland houdt in dat je prachtige steden, je woonplaats, maar bijvoorbeeld ook de Veluwe, de Betuwe en de Achterhoek vanuit uniek perspectief kunt bekijken. Zie Barneveld zoals u deze plaats nog nooit heeft gezien. Bewonder alle historische gebouwen zoals: de NH Kerktoren, Koppelpoort ,Neogotisch huis , de Walderveense Molen, De Schaffelaar, Kegelschuur ,het Schaffelaar-park en Koeweit.  Geniet van de historie, de cultuur en de natuur en beleef een onvergetelijke ballonvaart.

De praktische zaken van een ballonvaart

  • De ballon. Wij bij Ron Ballon beschikken over meerdere ballonnen. Onze grootste ballon biedt ruimte aan 9 passagiers. Grotere groepen nemen wij met meerdere ballonnen mee.
  • Het weer. Een ballonvaart kan plaatsvinden bij de juiste weersomstandigheden. Daarom kan pas op de dag zelf uitsluitsel worden gegeven over het doorgaan van de vaart.
  • Locatie. Wij maken vooral ballonvaarten boven Gelderland. Maar opstijgen doen we overal in Nederland. Ballonvaarten in Barneveld behoren tot de mogelijkheden.

Geplande vaarten
Boeken / Bestellen

Wil je meer informatie? Of wil je misschien direct een ballonvaart Barneveld reserveren? In no-time heb je ons contactformulier ingevuld. Wij zullen dan z.s.m. contact opnemen met je. Voor directe reserveringen mag je natuurlijk ook bellen. Voor onze prijzen kijkt je op onze prijslijst.