Ballonvaart de Betuwe

Luchtballonvaarten

Ballonvaart vanuit de Betuwe; een onvergetelijke ervaring!

Je wil een heerlijke ballontocht maken boven de Betuwe? Dan moet je echt eens verder lezen. Want wij hebben iets leuks voor je!

Ik weet het zeker; je hebt het jezelf weleens afgevraagd hoe het zou zijn. Op vele heerlijke zomeravonden zijn ze vaak met tientallen tegelijk te zien: Luchtballonnen! En niet zonder reden. Niets is namelijk zo heerlijk en onvergetelijk als het weidse uitzicht dat een ballonvaart biedt. Menigmaal vroeg je jezelf af of jij ook eens je woonplaats en prachtige landschappen van grote hoogte zou bekijken. De ballon Vaart ook in de richting van Dodewaard, Opheusden, Kesteren, Tiel en Geldermalsen. Of wat dacht u van het prachtige gebied de Betuwe met wit-roze bloesemde fruitboomgaarden? Boomgaarden met peren, appels, kersen en de verschillende Wijngaarden natuurlijk. In de Betuwe vindt je vele grote en kleine natuurgebieden. Zoals het  Lingebos, de Diefdijk, het Tichtelterrein Buren en de komkleigronden van de Steendert. Door het midden van de Betuwe kronkelt de rivier de Linge. Bewonder het waanzinnige uitzicht tijdens een ballonvaart over de Betuwe!

Over een ballonvaart vanuit de Betuwe

  • Locatie. Ron Ballon organiseert ballonvaarten in heel Nederland. De meeste vaarten vinden plaats in centraal Gelderland, Doornenburg, Gendt, Bemmel, Elst, Huissen, Angeren, Lent, Ressen,Oosterhout en Driel.
  • De ballon. Wij bij Ron Ballon beschikken over meerdere ballonnen. Onze grootste ballon biedt ruimte aan 9 passagiers. Grotere groepen nemen wij met meerdere ballonnen mee.
  • Het weer. Een ballonvaart kan plaatsvinden bij de juiste weersomstandigheden. Daarom kan pas op de dag zelf uitsluitsel worden gegeven over het doorgaan van de vaart.

Geplande vaarten
Boeken / Bestellen

Meer informatie over een ballonvaart vanuit de Betuwe? Vul het contactformulier in!
Of wil je misschien direct een ballonvaart de Betuwe reserveren? Voor directe reserveringen mag je natuurlijk ook bellen. Voor onze prijzen kijkt je op onze prijslijst.