Ballonvaart De Liemers

Luchtballonvaarten

Vaar met ons mee vanuit De Liemers

Meer weten over ballonvaren of direct een ballonvaart vanuit De Liemers reserveren? Dat kan met Ron Ballon.

Daarom een ballonvaart vanuit De Liemers


Ik weet het zeker; je hebt het je weleens afgevraagd hoe het zou zijn. Op talloze heerlijke zomeravonden zijn ze soms niet meer op de vingers van een hand te tellen: Luchtballonnen! De lucht zit er vol mee en met reden! Niets is zo heerlijk en onvergetelijk als het weidse uitzicht dat een ballonvaart biedt. Gelderland beschikt over prachtige steden en landschappen. Een ballonvaart Gelderland houdt in dat je prachtige steden, jouw woonplaats, maar bijvoorbeeld ook de Veluwe, de Betuwe en de Achterhoek vanuit uniek perspectief kunt bekijken.

Wil je mee op een onvergetelijke mooie ballonvaart? Vanuit De Liemers kunnen we je een ballonvaart aanbieden. Denk onder andere aan Westervoort, Duiven, Groessen, Loo, Zevenaar, Babberich, Didam, Pannerden, Herwen, Aerdt, Lobith, Tolkamer, Spijk, Lathum, Giesbeek, Angerlo, Doesburg en Wehl. Wilt u meer weten?  Neem dan nu contact met ons op.

De praktische zaken van een ballonvaart

  • De ballon. Wij bij Ron Ballon beschikken over meerdere ballonnen. Wij kunnen kleine en grote groepen meenemen. U hebt alle keuze bij uw ballonvaart in Gelderland!
  • Locatie. Wij maken vooral ballonvaarten boven Gelderland. Maar in principe kunnen we overal in Nederland opstijgen. De enige voorwaarde is dat er een grasveld van 60x60m beschikbaar is zonder obstakels.
  • Het weer. Een ballonvaart kan plaatsvinden bij de juiste weersomstandigheden. Daarom kan pas op de dag zelf uitsluitsel worden gegeven over het doorgaan van de vaart.

Geplande vaarten
Boeken / Bestellen

Meer informatie over een ballonvaart vanuit De Liemers? Vul het contactformulier in!
Of wil je misschien direct een ballonvaart vanuit De Liemers reserveren? Voor directe reserveringen mag je natuurlijk ook bellen. Voor onze prijzen kijk je op onze prijslijst.