Ballonvaart Gelderland

Luchtballonvaarten

Direct een ballonvaart in Gelderland reserveren; vul het formulier in of bel!

Meer weten over ballonvaren of direct een ballonvaart Gelderland reserveren? In een handomdraai heb je ons contactformulier ingevuld. Wij nemen dan snel contact op. Voor snelle reserveringen mag je natuurlijk ook bellen met 026-3120777. Direct tickets reserveren kan natuurlijk ook online.

Daarom een ballonvaart Gelderland


Ik weet het zeker; je hebt het je weleens afgevraagd hoe het zou zijn. Op talloze heerlijke zomeravonden zijn ze soms niet meer op de vingers van een hand te tellen: Luchtballonnen! De lucht zit er vol mee en met reden! Niets is zo heerlijk en onvergetelijk als het weidse uitzicht dat een ballonvaart biedt. Gelderland beschikt over prachtige steden en landschappen. Een ballonvaart Gelderland houdt in dat je prachtige steden, jouw woonplaats, maar bijvoorbeeld ook de Veluwe, de Betuwe en de Achterhoek vanuit uniek perspectief kunt bekijken. Speulder en Sprielderbos

Bewonder de rijke Gelderse historie:  Kröller-Müller Museum, de John Frostbrug ,de Airborne War Cemetery ,paleis het Loo, Kasteel Slangenburg, de Gelredome in Arnhem,  Musis Sacrum in het Nederlands Openluchtmuseum, Museum voor Moderne Kunst in Arnhem en museum Het Valkhof in Nijmegen.

De praktische zaken van een ballonvaart

  • De ballon. Wij bij Ron Ballon beschikken over meerdere ballonnen. Wij kunnen kleine en grote groepen meenemen. U hebt alle keuze bij uw ballonvaart in Gelderland!
  • Locatie. Wij maken vooral ballonvaarten boven Gelderland. Maar in principe kunnen we overal in Nederland opstijgen. De enige voorwaarde is dat er een grasveld van 60x60m beschikbaar is zonder obstakels.
  • Het weer. Een ballonvaart kan plaatsvinden bij de juiste weersomstandigheden. Daarom kan pas op de dag zelf uitsluitsel worden gegeven over het doorgaan van de vaart.

Geplande vaarten
Boeken / Bestellen

Meer informatie over een ballonvaart in Gelderland? Vul het contactformulier in!
Of wil je misschien direct een ballonvaart in Gelderland reserveren? Voor directe reserveringen mag je natuurlijk ook bellen. Voor onze prijzen kijkt je op onze prijslijst.