Ballonvaart Montferland

Luchtballonvaarten

Ballonvaart vanuit Montferland? Reserveer direct!

Meer weten over ballonvaren of direct een ballonvaart vanuit Montferland reserveren? In een handomdraai heb je ons contactformulier ingevuld. Wij nemen dan snel contact op met jou. Voor snelle reserveringen mag je natuurlijk ook bellen met 026-3120777.

Het prachtige van een ballonvaart boven Montferland


Niets is zo heerlijk en onvergetelijk als het weidse uitzicht dat een ballonvaart biedt. Montferland beschikt over prachtige steden, dorpen en landschappen. Een ballonvaart in Montferland houdt in dat je onder andere Beek, ‘s-Heerenberg, Azewijn, Zeddam, Braamt, Kilder, Loerbeek, Velthuizen en Wijnbergen vanuit een uniek perspectief kunt bekijken.Vaar bijvoorbeeld over historische gebouwen zoals: het 18e-eeuwse Huize de Byvanck, St. Janskerk, Rembrandt molen, de Muntwalkasteel huis Bergh, De H. Mattheuskerk ,hagelkruis Beek en de  Sint Martinuskerk.  Of vaar over het Bergherbos, het bevermeer en het mooie landgoed ’t Loo. Bewonder de  groene bomen, kleurrijke bloemen en prachtige heuveltoppen. Zwaai naar de mensen onder u en proef de gezelligheid. Geniet van de rust en de stilte en maak waanzinnig mooie foto’s van het Montferland. 

 

De praktische zaken van een ballonvaart

  • De ballon. Wij bij Ron Ballon beschikken over meerdere ballonnen. Onze grootste ballon biedt ruimte aan 9 passagiers. Grotere groepen nemen wij met meerdere ballonnen mee.
  • Het weer. Een ballonvaart kan plaatsvinden bij de juiste weersomstandigheden. Daarom kan pas op de dag zelf uitsluitsel worden gegeven over het doorgaan van de vaart.
  • Locatie. Wij maken vooral ballonvaarten boven Gelderland. Maar opstijgen doen we overal in Nederland. Ballonvaarten in Montferland behoren tot de mogelijkheden.

Geplande vaarten
Boeken / Bestellen

Meer informatie over een ballonvaart Montferland Vul het contactformulier in!
Of wil je misschien direct een ballonvaart Montferland reserveren? In no-time heb je ons contactformulier ingevuld. Wij zullen dan z.s.m. contact opnemen met je. Voor directe reserveringen mag je natuurlijk ook bellen. Voor onze prijzen kijkt je op onze prijslijst.