Ballonvaart Nijmegen

Luchtballonvaarten

Ballonvaart Nijmegen? Boek een onvergetelijke ervaring!

Ik weet het zeker; je hebt je weleens afgevraagd hoe het zou zijn. Op talloze heerlijke zomeravonden zijn ze soms niet meer op de vingers van een hand te tellen: Luchtballonnen! Velen vullen dan de avondhemel en niet zonder reden! Je wil graag een ballonvaart in Nijmegen maken? Heerlijk opstijgen bij de oudste stad van Nederland. Wij beschikken over diverse opstijglocaties bij Nijmegen. Wat denk je van een van de populairste opstijglocaties het Goffertpark in Nijmegen

Vaar over de Sint Stevenskerk, Dominicus kerk, oude stadsmuren in het Kronenburger park, museum Het Valkhof, Hortus Nijmegen, Boterwaag, de kruittoren, wandelbrug Waalkade, wandelbrug de Ooijpoort, de Jacobstoren en de dertig meter hoge Kruit- of Kronenburgertoren.

Of vaar over de schattige boetiekjes, landwinkels en de zomerse terrasjes in de bijzondere Nijmeegse winkelstraten.

Je bent nu slechts een paar muisklikken verwijderd van jouw eigen onvergetelijke ervaring! Reserveer direct uw stadstickets voor een ballonvaart Nijmegen.

Een aantal praktische zaken over uw Nijmeegse ballonvaart

  • Locatie. Wij varen vooral in de regio Arnhem-Nijmegen, de Betuwe en de Liemers. Wij kunnen overal in Nijmegen en omgeving opstijgen. We hebben alleen een grasveld van 60 bij 60 meter nodig. U wilt een ballonvaart Nijmegen? Geen probleem!
  • Het weer. Een ballonvaart kan plaatsvinden bij de juiste weersomstandigheden. Daarom kan pas op de dag zelf uitsluitsel worden gegeven over het doorgaan van de vaart.
  • De ballon. Wij bij Ron Ballon beschikken over diverse ballonnen. Het aantal mogelijke passagiers verschilt per ballon. Wij kunnen met meerdere ballonnen grotere gezelschappen (tot 50 personen) meenemen.

Geplande vaarten
Boeken / Bestellen

Meer weten over ballonvaren of direct een ballonvaart Nijmegen reserveren? In een handomdraai heb je ons contactformulier ingevuld. Wij nemen dan snel contact op. Voor snelle reserveringen of meer informatie mag je natuurlijk ook bellen Voor onze prijzen kijkt je op onze prijslijst.