Waarom u bij Ron Ballon in de mand moet stappen

Luchtballonvaarten

Waarom u bij Ron Ballon in de mand moet stappen

31 augustus 2018 Geen categorie 0
Ballonvaren is mooi

 

Alle honderden mensen die met Ron Ballon een ballonvaart hebben gemaakt, hebben de mooiste verhalen en ervaringen die ze vaak met ons delen door middel van een review. Dat is handig voor nieuwe passagiers, zodat die gelijk kunnen zien wat het ballonvaren met nu precies inhoudt. We delen een aantal reviews in deze blog, om toekomstige passagiers gerust te stellen én enthousiast te maken!

Natasja uit Sliedrecht:

“Ron is een vakman die jij een geweldige ballon ervaring kan geven, tot in de puntjes geregeld. Prettig in omgang en duidelijk in aanwijzingen om zelfs mensen met hoogtevrees een geweldige ervaring te geven: je geld meer dan waard.”

Kijk, wat een complimenten! Duidelijkheid vinden we inderdaad erg belangrijk, en zolang de ballonvaart niet tot in de puntjes is voorbereid, gaan we niet de lucht in. We willen iedereen alleen de allerbeste ervaring meegeven en daar doen we dan ook keihard ons best voor. En zie je trouwens dat ook mensen met hoogtevrees de luchtballon in kunnen? Je hebt namelijk geen last van je angst, omdat je los bent van de grond. Ervaar het zelf, zouden we zeggen!

Mitch uit Zevenaar:

“Een geweldige ervaring gehad met duidelijke uitleg en een goed ervaren piloot!”

Tja, Ron heeft inderdaad ruim 15 jaar ervaring als piloot, waardoor je zeker kunt zijn van een veilige vaart. We hoeven mensen niet onnodig bang te maken, maar we willen ook geen enkel risico nemen. Dat resulteert in alleen maar veilige vaarten en tevreden passagiers!

Marjolein uit Westervoort:

“Het was een prachtige ballonvaart! Ik vaar zeker graag weer een keer met je mee Ron! Een ervaring om nooit meer te vergeten :)”

Leuk om te horen dat je nog eens meewilt, Marjolein! Zulke enthousiaste passagiers zijn de beste.

Natuurlijk waren dit slechts enkele voorbeelden van de leuke reviews die Ron Ballon krijgt. Ook Ben uit Arnhem en tientallen anderen kunnen je ballonvaart met Ron Ballon echt aanraden. Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog de ballonvaart van je dromen en stap binnenkort bij ons in de mand. We kunnen niet wachten op jouw review!