Een luchtballon met bedrijfsreclame

Luchtballonvaarten

Een luchtballon met bedrijfsreclame

26 juli 2018 Ballonvaren 0
Bedrijfsballon met reclame

 

Je ziet ze vaak genoeg in de lucht hangen: luchtballonnen waarvan je nog net de bedrijfsnaam en -kleuren kunt onderscheiden. Als ondernemer kun je dan wel eens wensen dat jouw bedrijf daar zo groot op geprojecteerd stond. Een luchtballon is namelijk de ideale reclamedrager! Gelukkig hebben we goed nieuws: het is mogelijk om een eigen bedrijfsballon te laten beheren door Ron Ballon. Lees snel verder om te weten hoe dat precies gaat.

Hoe werkt de aanschaf van een bedrijfsballon?

Een luchtballon aanschaffen is niet zomaar iets. Helemaal wanneer je er geen ervaring mee hebt, is het fijn als je begeleiding krijgt bij de aanschaf van de juiste materialen. Dit probeert Ron Ballon dan ook zo goed mogelijk. Wij blijven de officiële beheerder, aangezien niet-ballonvaartbedrijven daar niet de juiste papieren voor hebben. Jullie schaffen wel de luchtballon aan, waarbij we samen een zogenaamd ”vaarcontract” afsluiten. Dat wil zeggen, we spreken af hoe vaak per jaar je gebruik maakt van je eigen ballon. Dit kan bijvoorbeeld met klanten en relaties die je een vaart aanbiedt. Daarnaast kan Ron Ballon desgewenst gebruik maken van de ballon met particuliere passagiers, zodat je bedrijfsreclame nog vaker in de lucht te zien is. Je hebt dus ook inspraak in wanneer en waar de ballon gezien wordt! Op evenementen, boven festivals, of bij je eigen klant in de buurt… Deze vaarten neem je tegen vooraf afgesproken en gereduceerd tarief af. Hierbij variëren de kosten uiteraard naarmate je meer of minder wensen hebt.

Welke mogelijkheden zijn er voor een bedrijfsballon

Voor de aanschaf van een bedrijfsballon zijn er talloze mogelijkheden. We bieden namelijk vijf verschillende pakketten aan met allemaal verschillende contracten. Alle pakketten zijn uiteindelijk geheel compleet. Alles wat nodig is voor een veilige ballonvaart en het vervoer ervan is al inbegrepen namelijk. Dus de ballon, mand, trailer, boordapparatuur etc. zitten er allemaal bij, alleen zitten de verschillen hem in het nieuw aanschaffen van deze apparatuur of gebruik te maken van materialen van Ron Ballon. In principe zijn de contracten voor drie jaar, met mogelijkheid tot verlenging. Wanneer je liever niet zo’n lange tijd aan de ballon vast wilt zitten, hebben we ook een contract voor een jaar. En natuurlijk zijn er nog meer mogelijkheden, zoals uw bedrijfsnaam op de aanhanger en auto of op de kleding van het ballonteam. Ook de vaartcertificaten kunnen bedrukt worden met uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo. We gaan graag een keer met je zitten om de specifieke wensen te bespreken! 

Voor meer informatie over de verschillende pakketten kun je hier kijken. Daar kun je ook je gegevens invullen zodat we contact met je kunnen opnemen. Wie weet tot ziens!