Een ballonvaart over je eigen huis met Ron Ballon

Luchtballonvaarten

Een ballonvaart over je eigen huis met Ron Ballon

2 juli 2018 Ballonvaren 0
Ron Ballon regiovaart

 

Er wordt vaak veel waarde gehecht aan een ballonvaart in de eigen regio en het liefst varen mensen over hun eigen huis. Dat is ook zeker mogelijk, maar omdat je afhankelijk bent van de wind kun je een opstijglocatie afspreken en een hele andere kant op varen. Dit wil je natuurlijk voorkomen! Daarom bieden we exclusief bij Ron Ballon de regiovaart aan. Wil je weten wat dat is? Lees dan snel verder.

Regiovaart over je eigen stad of dorp

Bij een regiovaart geef je geen plaats aan waar u wilt opstijgen, maar een gebied waar u overheen wilt varen. Dit kan bijvoorbeeld de Achterhoek, Montferland of De Liemers zijn, maar ook een specifieke plaats zoals Barneveld, Arnhem of Nijmegen. Vervolgens kijken we op de geplande datum hoe de wind staat en kiezen we aan de hand daarvan een opstijglocatie. Logischerwijs starten we aan de oostkant van het gebied als de wind uit het oosten komt en als de wind uit het westen komt, starten we aan de westkant.

Waarom een regiovaart?

Gemiddeld genomen kunnen mensen zich het beste na 10 minuten goed oriƫnteren vanuit de lucht. Wat is er dan mooier om dan precies boven het gewenste gebied te zweven en alle herkenningspunten bewust mee te kunnen maken? Door middel van de regiovaart kunnen we dit voor je verzorgen. Zo wordt je ballonvaart echt een droomvaart!

Liever een vaste opstijglocatie?

Hecht je veel waarde aan vastigheid en wil je liever een vaste opstijglocatie op de planning hebben staan? Dat kan natuurlijk ook. Ron Ballon vaart in een groot deel van Nederland, dus er is altijd wel een locatie in de buurt! Kijk bij de geplande vaarten voor een overzicht van de vaarten die al gepland staan en waar je dus zo in kunt stappen. Wanneer je je keuze hebt gemaakt, kun je je gewenste vaart heel eenvoudig via de website boeken.

Tot ziens in de mand!